ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟ

Ο οικιακός κινηματογράφος είναι ένα όνειρο για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Η καλή εικόνα και η προβολή ευρείας οθόνης είναι μόνο ένα μέρος της εμπειρίας που προσφέρει το Home Cinema. Ο καθηλωτικός ήχος του συστήματος surround κάνει την εμπειρία προβολής σας μοναδική.
Για να το πετύχετε αυτό, δεν αρκεί μόνο να αποκτήσετε ένα σύστημα ήχου surround. Η σωστή τοποθέτηση και ακουστική διαμόρφωση, καθώς και οι σωστές ρυθμίσεις του συστήματος, είναι επίσης απαραίτητες. Εδώ στην Κύπρο, η ACOUSTICY ειδικεύεται στον ακουστικό σχεδιασμό και την ακουστική διαμόρφωση. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα τέτοιο δωμάτιο για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις ηχητικές ανακλάσεις, τη συνοχή φάσης, την απόκριση συχνότητας και το χρόνο αντήχησης του χώρου, κατάλληλο για οικιακό κινηματογράφο. Λαμβάνουμε επίσης σοβαρά υπόψη την αισθητική και την εμφάνιση, η οποία θα ταιριάζει με το όραμά σας για αυτό το ιδιαίτερο μέρος του σπιτιού σας.

Σχετικές Υπηρεσίες

Οι γείτονές σας κάνουν θόρυβο και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Ή μήπως εσείς κάνετε θόρυβο και οι γείτονές σας παραπονιούνται γι' αυτό; Και τα δύο αυτά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με τη σωστή λύση ηχομόνωσης...
Οι μουσικοί χρειάζονται ένα χώρο για να εξασκηθούν...
Τα στούντιο ηχογραφήσεων ποικίλλουν σε μέγεθος και εφαρμογή...